Rabu, 30 November 2011

2011 M Net Asian Music Award (MAMA)

 Assalamualaikum,,huhu.. korang semalam Nisa tgok 2011 Mnet Asian Music Award (MAMA) kat 8tv yg secara Live ! Singapura telah menjadi tuan rumah dalam majlis gilang-gemilang ni di Singapore Indoor Stadium pada 29 November 2011 . Ramai bintang dan penghibur Korea serta seluruh dunia menghadiri majlis anugerah ini.

  Pada tahun ini, yg Nisa dpt tahu jawatankuasa itu telah menjemput beberapa nama platinum daripada komuniti muzik antarabangsa datang untuk melaksanakan (MAMA). Antaranya Dr.Dre , Snoop Dog , Will.i.am Black Eyes Peas serta apl.de.ap turut menyertai artis-artis top Korea seperti 2NE1, 4Minute dan ramai lagi. Tapi antara persembahan terbaik yang Nisa rse adalah Super Junior,Girl Generation,2NE1,Miss A dengan Beast.Skawg nak citer psal Hyunseung (Beast) dan Hyun Ah (4Minute) plak.. persembahan dye orang ada unsur-unsur s*** sikit,haha faham2 je lha... so,jom tengok performance dye org kat bawah ni.


<YB>


< B2ST + Lang Lang + Trouble Maker >< will.i.am + apl.de.ap + 2NE1's CL >

< miss A >

< Kim Hyun Joong >


<Girl Generation>< Super Junior >


< 2NE1 >p/s : maaflah ye,ini jer yg nisa rase persembahan pling terbaik.Ade 3 persembahan lagi yg nisa x senaraikan.Enjoy watching this video!
Thanks For Reading This Entry.Like Kalau Suka :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Copyright © 2011-2014. All Right Reserved By Hanisah Ayu